informatie

EEN UNIEK FESTIVAL OP EEN BIJZONDERE LOCATIE IN HET HART VAN LIMBURG

Op zaterdag 5 juli 2025 zal er een nieuwe editie van Forever Festival plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie: Megaland, Landgraaf! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor en outdoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen!

Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen wederom kennis maken met het ultieme feel good classic festival dat je niet wilt missen. Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 5 juli 2025 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Let op: Forever Festival is 18+!

LOCATIE, DATUM & TIJD

De locatie voor 2025 is: Megaland, Landgraaf (Hofstraat 11-13)
Zaterdag 5 juli 2025, om 14:00 uur zullen de poorten worden geopend tot 0.00u.

De entree van Forever Festival is via de hoofdingang van Megaland, Hofstraat 13-15, 6372 XC
Landgraaf. Volg de signing voor het Parkeren!

TOILETTEN

Ook dit jaar werken we samen met een schoonmaakbedrijf om alle toiletten schoon te houden en jou te voorzien van de beste kwaliteit.
Voor een eenmalige vergoeding van 2 euro kun je de hele dag gebruik maken van alle toiletten.
Neem liefst een 2 euro munt mee of betaal met een drankmuntje.

SERVICE

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid) en pin-mogelijkheden, maar je kunt ook met cash betalen. Voor VIP kaarthouders zijn er 2 VIP decks waar je unlimited drinks en snacks krijgt. Ook krijgen deze een eigen VIP parkeerplaats.

MEDICATIE

Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

BETTER SAFE THAN SORRY!

Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de vorige edities, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op. 

Duurzaamheid bij Forever Festival

Net als vorig jaar doen we bij Forever Festival zoveel we kunnen om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. Leer hier meer over op onze speciale Duurzaamheids pagina.

A JOURNEY THROUGH THE MAGIC DECADES

© forever festival - festival xperience