informatie

EEN UNIEK FESTIVAL OP EEN BIJZONDERE LOCATIE IN HET HART VAN LIMBURG

Op zaterdag 6 juli 2024 zal de nieuwe editie van Forever Festival plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie: Megaland, Landgraaf! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor en outdoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen!

Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen wederom kennis maken met het ultieme feel good classic festival dat je niet wilt missen. Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 6 juli 2024 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Let op: Forever Festival is 18+!

LOCATIE, DATUM & TIJD

De locatie voor 2024 is: Megaland, Landgraaf (Hofstraat 11-13)
Zaterdag 6 juli 2024, om 14:00 uur zullen de poorten worden geopend tot 0.00u.

De entree van Forever Festival is via de hoofdingang van Megaland, Hofstraat 13-15, 6372 XC
Landgraaf. Volg de signing voor het Parkeren!

TOILETTEN

Dit jaar werken we samen met een schoonmaakbedrijf om alle toiletten schoon te houden en jou te voorzien van de beste kwaliteit.
Voor een eenmalige vergoeding van 2 euro kun je de hele dag gebruik maken van alle toiletten.
Neem liefst een 2 euro munt mee.

SERVICE

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid) en pin-mogelijkheden, maar je kunt ook met cash betalen. Voor VIP kaarthouders zijn er 2 VIP decks waar je unlimited drinks en snacks krijgt. Ook krijgen deze een eigen VIP parkeerplaats.

MEDICATIE

Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

BETTER SAFE THAN SORRY!

Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de vorige edities, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op. 

Duurzaamheid bij Forever Festival

Net als vorig jaar doen we bij Forever Festival zoveel we kunnen om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. Leer hier meer over op onze speciale Duurzaamheids pagina.

BUSREIZEN

Ism Jacobs reizen zijn er diverse opstapplaatsen voor oa Maastricht, Meerssen, Beek, Valkenburg, Sittard, Echt, Brunssum (geen BOB gevonden, wij hebben de oplossing!) met Jacobs reizen wordt je voordelig naar het festival gebracht… en weer naar huis.

Bus 1 – 18,50

Vertrekplaats : Maastricht – Valkenburg
Vertrekpunt : Centraal Station achterzijde, Meerssenerweg Internationale
via : Valkenburg, Arriva Station

13:45 uur Maastricht
14:00 uur Valkenburg

Bus 11 – 18,50

Vertrekplaats : Sittard – Brunssum
Vertrekpunt : Centraal Station achterzijde, P&R Geerweg
via : Brunssum, Lindeplein

14:00 uur Sittard
14:15 uur Brunssum

Bus 21 – 24,95

Vertrekplaats : Roermond – Echt
Vertrekpunt : Centraal Station voorzijde, Bushalte Willem 2 Singel
via : Echt, Parkeerplaats Gamma

13:40 uur Roermond
14:00 uur Echt

Bus 31 – 18,50

Vertrekplaats : Meerssen – Beek/Elsloo
Vertrekpunt : Centraal Station
via : Beek Elsloo, Centraal Station

13:45 uur Meerssen
14:00 uur Beek / Elsloo

Tickets krijg je via deze speciale ticketshop link.

*. Staat jou regio er niet bij en ben je met een groep van meer dan 20 personen? Neem dan contact op met Jacobs Travel

 

Thank you all for visiting 90’s Forever 2023!

Allereerst aan alle bezoekers: dankjewel voor het vertrouwen. Jullie zijn toppers, Wow!  Wat een afsluiter van de 5e jubileum editie 90s Forever Outdoor! Beter konden we het ons niet wensen. Dank aan alle bezoekers, medewerkers, leveranciers en partners.

Going out with a bang is hier zeker van toepassing!

Want, zoals aangekondigd, vanaf volgend jaar gaan wij verder onder de naam Forever Festival. Wij pakken gelijk door met een duidelijke toekomstvisie waarin we jullie nog vele jaren kunnen laten genieten van een muzikale reis door al die decennia waarin iedereen de mooie herinneringen nog eens kan beleven.

Voor de duidelijkheid naar al onze 90s Forever fans die de afgelopen 15 jaar massaal onze indoor en outdoor edities hebben bezocht > Het concept en de opzet zullen niet veranderden. De 3 vaste podia die afgelopen jaren het fundament zijn geweest zullen blijven: De 90s Forever stage, de Goud & Fout stage (powered by Q Music Limburg) en de Retro & Rave zone (Hosted by Potato).

Maar ooit komt een moment dat we allemaal een jaartje ouder worden 😊 en zijn de 90s kids, wat nu de 70s en 80s kids zijn. Met Forever festival zijn we daarop voorbereid en kunnen we snel schakelen voor naar bijvoorbeeld zero’s (2000-2009) of de ten’s (2010-2019) maar wellicht ook way back terug in de tijd naar de nostalgische disco uit de eighties (80s).

Wij gaan de komende jaren verder bouwen aan Forever festival en hopen jullie graag weer te zien.

A JOURNEY THROUGH THE MAGIC DECADES

© forever festival - festival xperience