Business

Beste Ondernemer, Bestuur, Relatie en/of Sponsor

Forever Festival (voorheen 90’s Forever) is een groots opgezet evenement voor een zeer brede doelgroep! Elke discotheek of kroeg kende top tijden in de jaren negentig en daarna. Er was dan ook enorm veel potentieel, een grote groep jongeren en oudere jongeren die wekelijks de weg naar hun plaatselijke discotheek of kroeg wisten te vinden.

Deze periode ging natuurlijk ook gepaard met een bepaalde muziek evolutie die tot op heden nog bij velen goede herinneringen zal opwekken. Dit waren toptijden en de jongeren van toen zijn de huidige 20’ers, 30’ers en 40’ers met veelal een goede positie in de maatschappij. Voor U als ondernemer kan juist deze doelgroep interessant zijn! Wij geven U de mogelijkheid om actief en zichtbaar deel te nemen aan dit project waarbij U in één klap vele duizenden bezoekers kunt bereiken.

Voor dit evenement is er een enorme marketing campagne uitgestippeld. Naast de website, TV /radio en social media zal er door mediapartners, zoals weekbladen en magazines de nodige redactionele aandacht worden besteedt. Tevens is er extra focus op de outdoor en indoor promotiecampagnes. Onder andere het Forever dj team welke diverse festivals en publieksevenementen zal aandoen in de maanden voorafgaand het evenement. Waarschijnlijk heeft U onze promo afgelopen jaren wel voorbij zien komen. Tevens is er sinds de 2014 editie een samenwerking met Q-Music Limburg opgestart welke inmiddels is uitgegroeid tot een officiële hoofdsponsorschap.

Forever Festival heeft een aantal sponsorpakketten op maat. Na akkoord van het pakket (of aantal kaarten) krijgt de sponsor een factuur. Deze factuur dient betaald te worden binnen de gestelde betalingstermijn. Bij ontvangst van de gelden zullen de entreekaarten (e-tickets) worden doorgemaild.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: business@foreverfestival.nl 

A JOURNEY THROUGH THE MAGIC DECADES

© forever festival - festival xperience